31
08
2014
Menu, które leczy: 4 grupy cennych składników (PRZEWODNIK)
instagram.com/calgaryavansino
Calagary Avansino z brytyjskiej redakcji VOGUE'a uchodzi za prawdziwą ekspertkę w dziedzinie wellbeing. Na zasadach prawidłowego żywienia i organicznego gotowania zna się jak mało kto - wie, co z czym łączyć, by czuć się i wyglądać znakomicie. Jej autorskie, lecznicze menu posiada właściwości zatrzymujące czas, odchudzające, antynowotworowe oraz upiększające.
Co zatem jest sekretem cudownego jadłospisu Calagary? Na przekór podręcznikom, podzieliła ona pożywienie na cztery niestandardowe grupy: czerwone i fioletowe owoce, zielone warzywa, użyteczne zboża oraz dobre tłuszcze. Wszystkie razem, współpracując ze sobą, gwarantują sytość, dobre samopoczucie i sukcesywną utratę wagi. Mniam!