16
06
2014
Filtry do wody DAFI - jak działają oraz dlaczego warto?
fot. DAFI
W restauracji Belvedere odbyła się konferencja prasowa marki. Katarzyna Bursztein - dyrektor ds. rozwoju DAFI, wraz z dr Iloną Gałązką-Czarnecką - specjalistą w zakresie technologii żywienia, przybliżyły zgromadzonym dziennikarzom wodny świat marki DAFI.
Spotkanie było okazją do zaprezentowania nowości – szczególną uwagę zwrócono na innowacyjny filtr DAFI AQUAMAG, który nie tylko oczyszcza kranową wodę powodując, że jest smaczna i czysta, ale także wzbogaca ją w cenny magnez. To potrójnie najlepszy sposób na zniwelowanie deficytów– łatwy, prosty i tani. Magnez dostarczany z wodą jest najlepiej przyswajalny!
Podczas spotkania, dziennikarze mogli spróbować idealnie czystej, przefiltrowanej wody z dodatkiem owoców w różnych wariantach smakowych. Była ona serwowana w eleganckich, szklanych karafkach, które marka DAFI właśnie wprowadziła na rynek. Nowością są także szklane dzbanki filtrujące, dostępne w wielu kolorach.
fot. DAFI