SPONSOR SERWISU
Warto odwiedzić
(2,0)foreachslotdata->visible_adsense:0(2,0)foreachslotdata->visible_adsense:0
noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0
noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0
Logotyp serwisu miumag.eu
noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0

Niedzielny brunch w stylu Nobu: luksus, smak i szampan z dowozem

Spis treści


Szampan bez limitu i podjazd BMW – poznaj Ultimate Brunch package
Brunchowe menu? Ikony kuchni Nobu i więcej
noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0

Jeśli niedziela miałaby zapach, smak i brzmienie – w Nobu Warsaw przybrałaby formę brunchu. Ale nie byle jakiego. Tu każda edycja to osobne doświadczenie, w którym fine dining spotyka się z japońską elegancją, a relaks przeplata z ekskluzywnym lifestylem. W skrócie? Niedzielny brunch w Nobu to nowe „must-do” na mapie warszawskich spotkań towarzyskich – i coś, co zasługuje na więcej niż tylko status hidden gemu.

 

Pięknie zastawiony stół japońskimi przysmakami.

NOBU

 

Szampan bez limitu i podjazd BMW – poznaj Ultimate Brunch package

 

To opcja dla tych, którzy chcą celebrować weekend w pełnym stylu. W ramach Ultimate Brunch package, ktory kosztuje 650 zł za osobę, goście otrzymują nie tylko dostęp do brunchowego menu, ale także nielimitowane Veuve Clicquot Brut oraz transport luksusowym BMW i7 – w obie strony. Tak, możesz dosłownie zostać zabrana spod drzwi własnego mieszkania i wrócić z pełnym brzuchem, nie martwiąc się o powrót.

 

Zdecydowanie warto. W końcu w tej cenie trudno znaleźć równie zgrany pakiet: ekskluzywne jedzenie, topowy szampan i wygoda, której nie oferuje żadne inne miejsce w stolicy.

 

Bufet podczas spotkań w hotelu NOBU.

NOBU

 

Brunchowe menu? Ikony kuchni Nobu i więcej

 

Ceny samego brunchu  zaczynają się od 390 zł (menu brunchowe bez napojów) i już na tym poziomie zyskujesz dostęp do popisowych dań Nobu – w tym kultowego Black Cod Miso, czyli dania, które od lat jest bestsellerem na całym świecie. Wersja za 490 zł została wzbogacona jest o napoje bezalkoholowe, piwo i domowe wino.

 

Na brunchu obowiązuje formuła family-style – dania są serwowane do dzielenia się przy stole, co tylko dodaje temu doświadczeniu charakteru wspólnej celebracji. Nie zabraknie też sushi – w tym porcji dobranej przez samego szefa kuchni – i kulinarnego show w postaci toro trolley, gdzie sushi chef serwuje świeże onigiri prosto przy stoliku. Jedzenie, które dosłownie „dzieje się” na Twoich oczach.

 

Szefowie kuchni podczas przygotowywania wykwintnego posiłku.

NOBU

 

Muzyka na żywo i autorskie miksy z klasą

Za oprawę muzyczną odpowiada Aftersunday, czyli resident DJ i dyrektor muzyczny Nobu – Aleks. Podczas każdego brunchu miksuje on muzykę na żywo, często łącząc ją z brzmieniem klasycznych instrumentów – fortepianu, harfy czy skrzypiec. Powstaje z tego klimatyczna oprawa, która wynosi brunch z poziomu kulinarnego eventu do pełnowymiarowego doświadczenia dla zmysłów.

 

Deser NOBU przygotowany przez najznakomitszych kucharzy.

NOBU

 

Przestrzeń dla dzieci i wydarzenia tematyczne

Nobu Warsaw pomyślało również o najmłodszych – i ich rodzicach. Na brunchu działa kids corner z animatorką, co oznacza, że dorośli mogą delektować się jedzeniem i rozmowami, a dzieci mają swoją strefę zabawy. To rzadkość na eventach tej klasy – i ogromny plus dla rodzin z dziećmi.

 

Dodatkowo, brunch to nie tylko jedzenie, ale też wydarzenia tematyczne, które angażują lokalną społeczność i gości. W przeszłości odbyły się już m.in. specjalne edycje z udziałem Joanny Czech, stacji pielęgnacyjnej Bogdao czy brunch „Siła Kobiet” na Dzień Kobiet. Każde wydarzenie ma swój unikalny klimat i niespodzianki – jak np. egg hunt z nagrodami i vouchery Nobu do wygrania podczas wielkanocnej edycji, która odbyła się 6 kwietnia.

 

Kucharz nakładający tatara z tuńczyka do rolki.

NOBU

 

Zapisz te daty – nadchodzące edycje brunchu Nobu:

 

  • 25 maja

  • 1 czerwca 

  • 7 września

  • 5 października

  • 9 listopada

  • 7 grudnia 

 

Latem od lipca do sierpinia brunch przechodzi w przerwę wakacyjną, więc warto zaplanować swój udział wcześniej.

 

Niedzielny brunch w Nobu: Kobieta jedząca pałeczkami japoński przysmak.

NOBU

O autorze: Redakcja

Redakcja portalu miumag.eu

noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0
noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0
trend alert

noSlotData noSlotDataButCampaignVisibility:0 noSlotDataButCampaignVisibility:0