Uwielbiamy kreatywne podejście do całkiem typowego menu, takiego jak kawa mrożona, która w naszym przepisie jest zrobiona zupełnie na opak. Zacznij od przygotowania kostek lodu z… kawy. Espresso delikatnie posłudź cukrem trzcinowym, rozcieńcz niegazowaną wodą mineralną (to ważne, żeby kostki nie były zbyt mocne) i przelej do woreczków na lód. Zamroź.
Gotowe kostki kawowe przełóż do wysokich szklanek i zalej schłodzonym mlekiem. Delektuj się totalnie pobudzającym orzeźwieniem! YUMMY!
Czego nie jeść podczas upałów? Unikaj tych 5 produktów, by nie przeciążyć organizmu latem
Jak nie kawa to co? Poznaj jej 8 zdrowych zamienników, które nie powodują „zjazdu kofeinowego”
Herbata lepsza niż ozempic? Kosztuje grosze, a przynosi korzyści dla całego organizmu
Marynarki na jesień 2025, które lansują czołowi projektanci. Oto fasony, które zdominują ulice
Filmy oparte na faktach Netflix: 7 doskonałych produkcji, które trzeba zobaczyć
5 sygnałów, które mówią, że twoja skóra traci kolagen. Jak im zapobiegać?
Gdzie zjeść najlepsze lody w Warszawie? 7 miejsc, które trzeba odwiedzić